Kortti a+
Usein kysytyt kysymykset
Miten lisään rahaa prepaid-kortille?
Päivitetty yli viikko sitten

Yrityksesi pääkäyttäjä voi lisätä rahaa Myntin myöntämälle tilille, jonka jälkeen käyttäjä pääsee tekemään ostoksia kortilla lisätyn summan edestä ja koska tahansa samaan tapaan voi lisätä rahaa tilille kortin käyttöön. Rahansiirto tapahtuu yrityksen toimesta verkkopankilla tai taloushallinnon ohjelmalla.

Rahan siirto onnistuu Mynt web-sovelluksessa valitsemalla ensin vasemmalta Tili ja sen jälkeen kuvakkeesta Lisää rahaa. Tämän jälkeen valitse Talletus IBAN-maksulla, joka on aivan tavallinen tilisiirto Myntin tilille. Kopio maksutiedot kätevästi painamalla Kopio -nappia ja siirrä ne pankkisi maksupohjaan. Maksun saajana toimii Mynt AB.

Avaa Mynt web-sovellus Tili → Lisää rahaa → Talletus IBAN-maksulla → Kopioi maksutiedot → Liitä maksutiedot pankkisi maksupohjaan

Maksuviite on aina yrityskohtainen ja onkin tärkeää varmista, että kaikki tiedot ovat oikein.

Rahansiirrossa kestää noin 1-2 pankkipäivää, ennen kuin rahat ovat Mynt-tilillä. Kun teet maksun ennen klo 13 (veloitus tililtä näkyvissä), maksu on pääsääntöisesti Mynt-tilillä seuraavana pankkipäivänä. Käytä säännöllisiin siirtoihin pankin tai maksuohjelmiston tarjoamia maksupohjia.

Kun rahat ovat siirtyneet, näet kohdasta Kaikki maksutapahtumat lisätyn summan. Lisätty raha näkyy tapahtumissa nimellä Transfer (Deposit).