Tietojen poistaminen

Poistaaksesi kaikki tiedot eTaskusta, voit lähettää pyynnön mobiilisovelluksen kautta tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Elina avatar
Tekijä: Elina
Päivitetty yli viikko sitten

Mikäli haluat, että kaikki tietosi poistetaan eTaskun palvelusta, voit lähettää tästä pyynnön mobiilisovelluksen kautta tai olemalla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme.

Tietojen poistamisen yhteydessä käyttäjätiedot sekä kaikki palveluun lisätty aineisto poistetaan eTaskusta pysyvästi. Huomaathan siis varmistaa, että itsesi lisäksi myös tilitoimistosi on ottanut tarvittavat tiedot talteen, ennen kuin lähetät pyynnön tietojen poistamisesta.

Pyynnön lähettäminen tietojen poistamisesta onnistuu seuraavaa reittiä pitkin:

1. Avaa eTaskun mobiilisovellus

2. Valitse alareunasta Valikko

3. Valitse Asetukset

4. Valitse kohdan Tunnus alta Tunnusten sulkeminen

5. Paina painiketta Poista tiedot

6. Vahvista pyynnön lähettäminen painamalla Kyllä

Asiakaspalvelu on sinuun yhteydessä, kun tietosi ovat poistettu tai mikäli lisätietoja vielä kaivataan ennen tietojen poistamista

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@etasku.fi tai soittamalla numeroon 02 480 841 76. Asiakaspalveluumme voi olla yhteydessä myös suoraan mobiilisovelluksen tai verkkoportaalimme kautta.