Digitaaliset mittauspisteet
Vanhojen verkkoliitännäisten asetuksien muuttaminen

HTML, JavaScript, verkkoliitännäinen, vanha, ohjelmistopäivitys

Michaela Isaksson avatar
Tekijä: Michaela Isaksson
Päivitetty yli viikko sitten

Voit muokata vanhojen liitännäisten asetuksia jos et vielä halua päivittää liitännäisiä uusiin

1. Siirry "Hallintapanelissa" kohtaan "Kerää" Mittauspisteet-näkymään.

2. Valitse "Verkkoliitännäinen"-välilehti

3. Jos sinulla on vanhoja liitännäisiä, sinun pitäisi nähdä seuraava painike:

4. Klikkaa "Tarkastele Vanhoja Liitännäisiä"

5. Klikkaa liitännäisen jälkeen, oikeassa laidassa näkyvää pyöreää kuvaketta ja valitse "Muokkaa"

6. Tee halutut muokkaukset ja klikkaa lopuksi "Tallenna"