Digitaaliset mittauspisteet
Vanhojen Verkkoliitännäisten päivittäminen

web-widget, widget, verkko liitännäinen, ohjelmistopäivitys

Päivitetty yli viikko sitten

Vanhat Feedbacklyn verkkoliitännäiset on päivitettävä, jotta uusia triggeröintiehtoja voidaan hyödyntää niiden kanssa.

Et voi enää käyttää aiempia koodinpätkiä Web widgetin luomiseen, vaan käyttö edellyttää että asennat sivustosi uuden widgetin.

1. Siirry Hallintapaneelissa kohtaan Kerää ja sitten Mittauspisteet-näkymään ja navigoi Verkkoliitännäinen-välilehdelle

2. Jos sinulla on vanhoja liitännäisiä, sinun pitäisi nähdä seuraava painike:

3. Klikkaa Tarkastele vanhoja liitännäisiä ja valitse liitännäisen kohdalla Muokkaa

4. Valitse asetukset ja klikkaa Päivitä liitännäinen uuteen versioon

5. Vahvista valinta

Jotta widget toimisi vahvistuksen jälkeen, sinulla on oltava uusi laajennuskomentosarja asennettuna, jotta verkkoliitännäisen voi ottaa uudelleen käyttöön sivustollasi. Kyselyä ei siis oteta suoraan käyttöön - sinun on asetettava se aktiiviseksi, jotta voit asentaa komentosarjan turvallisesti ensin.

6. Liitännäinen on päivitetty. Aktivoi se painamalla Tee asetukset päivitetylle liitännäiselle

7. Klikkaa verkkoliitännäinen aktiiviseksi Aktiivisuus-otsikon alta. Lisäksi joudut mahdollisesti vaihtamaan laajennuksen verkkotunnuksen uudeksi

8. Tarkista uudelleen triggeröintiehdot, erityisesti Kohdesivut-osio

Vanhojen laajennusten kohdesivuja rajoitettiin monta kertaa, koska niitä ei toimitettu kaikilla sivuilla. Koska näin ei enää ole, saatat joutua rajoittamaan kohdesivuja

Lisätietoja verkkoliitännäisten triggeröintiehdoista löytyy täältä.

Muista lopuksi tallentaa tekemäsi muutokset sivun oikeasta yläkulmasta!