Toimi
Hälytyssäännöt
Luo hälytyssääntöjä haluamistasi palautteista

hälytyssääntö, hälytyssäännöt, hälytys, sähköposti-ilmoitus, ilmoitus, ilmoitusviesti, hälytyssäännöt

Kristian Stolt avatar
Tekijä: Kristian Stolt
Päivitetty yli viikko sitten

Feedbacklyn hälytyssääntöjen avulla voit luoda automatisoidun sähköposti-ilmoituksen haluamillesi vastaanottaj(a/i)lle, kun vastaanotat kyselyysi tietynlaista palautetta tai tietyt vastausvaihtoehdot tulevat valituiksi vastaajien toimesta. Määrittele vain mistä vastaanotetusta palautteesta haluat saada ilmoituksen ja kun hälytyssäännön ehdot täyttyvät, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi.

1. Aloita kirjautumalla Hallintapaneeliin ja valitsemalla "Hälytyssäännöt"-välilehti

2. Klikkaa "Luo Uusi Hälytyssääntö"

3. Aloita nimeämällä hälytyssääntö (esimerkiksi "Asiakaspalvelutiimin ilmoitus")

4. Valitse luettelosta se kysely, josta haluat saada sähköpostiin ilmoituksia

5. Kirjoita sähköpostiosoite tai -osoitteet, mihin hälytys lähtee kun asetetut ehdot täyttyvät. (Klikkaa enteriä tai välilyöntiä kun olet kirjoittanut sähköpostin)

6. Valitse mittauspiste (jossa kyselysi on aktiivinen tai useita, jos kysely on aktiivinen useammassa kuin yhdessä mittauspisteessä), josta haluat hälytyksen

7. Valitse "Sisällytä Vastaukset Kaikkiin Kysymyksiin Hälytysviestissä", jos haluat että kaikki kyselyn kysymykset sisällytetään hälytykseen

8. Aseta aika jonka jälkeen hälytys lähetetään kun ehdot ovat täyttyneet

• Suosittelemme valitsemaan viiveeksi ajan, joka on enemmän kuin yksi minuutti, jotta kaikki hälytysehdot täyttävät palautteet lähetetään vastaanottajalle kootusti yhdessä hälytyssääntöilmoituksessa

9. Siirry sivun yläosaan ja klikkaa oikeasta yläkulmasta "Aseta / Muuta Hälytyssääntöjä"

10. Aloita ehtojen lisääminen klikkaamalla "Lisää 'Ja' -Ehto" ja valitse kysymys

11. Aseta hälytyssäännöt siitä, minkä tyyppisistä palautteista haluat saada ilmoituksen

• Hälytyssääntöjä on kahdenlaisia: ja / tai

Ja- sääntö vaatii, että kaikki ehdot ovat täyttyneet kun taas tai- sääntö vaatii, että vähintään yksi ehto on täyttynyt

12. Kun olet valmis, klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta "Aktivoi Hälytyssääntö"

13. Tarkista asetetut ehdot vahvistussivulta ja klikkaa lopuksi uudelleen "Aktivoi Hälytyssääntö". Nyt olet valmis vastaanottamaan ilmoituksia asettamiesi ehtojen mukaan!

Voit muokata aiemmin luotuja hälytyssääntöjä klikkaamalla ensin "Hälytyssäännöt" Hallintapaneelin vasemmalta ja tämän jälkeen "Hallinnoi Nykyisiä Hälytyssääntöjä"