Ongelmanratkaisu
Hallintapanelin liittyviä ongelmia
En pääse kirjautumaan Feedbacklyn taustahallintaan, mitä teen?
En pääse kirjautumaan Feedbacklyn taustahallintaan, mitä teen?
Kristian Stolt avatar
Tekijä: Kristian Stolt
Päivitetty yli viikko sitten

Mikäli et pääse kirjautumaan Feedbacklyn taustahallintaan, alla ohjeita miten toimia:

Varmista ensiksi että olet syöttänyt oikean salasanan.

Jos olet epävarma salasanastasi, voit tilata uuden salasanan itsellesi osoitteessa dash.feedbackly.com ja "Forgot Password?"-painikkeesta. Tarkempia ohjeita salasanan tilaamiseen löydät täältä.

• "Välimuistin ja evästeiden poistaminen" Google Chromessa LINKKI

• "Välimuistin tyhjentäminen" Mozilla Firefoxissa LINKKI

• "Selaushistorian tyhjentäminen" Mac Safarissa LINKKI

• "Selaile ja poista selailuhistoria" Microsoft Edgessä LINKKI

Välimuistin tyhjentämisen jälkeen, lataa sisäänkirjautumissivu uudestaan ja kirjaudu sisään.

Mikäli yllä olevat toimenpiteet eivät toimineet, ole yhteydessä meidän asiakastukeen support@feedbackly.com niin autamme asian kanssa.