Kaikki kokoelmatAsetuksetOrganisaation asetukset
Mistä löydän ja muokkaan GDPR- / tietosuoja-asetuksia?

tietosuoja, seloste, tietosuojaseloste, henkilötietojen kerääminen, henkilötietojen käsittely, GDPR, rekisteri, henkilötiedot, henkilötieto

Gustav Thomasson avatar
Tekijä: Gustav Thomasson
Päivitetty yli viikko sitten

Jos käsittelet EU kansalaisten tai asukkaiden henkilötietoja tai tarjoat tavaroita tai palveluja tällaisille henkilöille, GDPR koskee myös sinua, vaikka et olisikaan EU:ssa. Lue lisää GDPR:stä täältä

Jos haluat tehdä muutoksia GDPR tietosuoja-asetukseen lisäämällä oman tietosuojaselosteen kyselyihin niin toimi seuraavalla tavalla:

1. Kirjaudu Feedbackly Hallintapaneliin

2. Klikkaa "Asetukset"

3. Klikkaa "Rekisteriseloste"

4. Klikkaa "Tietosuojaseloste"

5. Valitse pyydettäessä kieli, jolla haluat näyttää tietosuojaselosteen

6. Muokkaa tekstiä ja kun olet valmis, muista napsauttaa "Tallenna muutokset"

Huomioi että oletustietosuojaseloste näytetään kaikkien kyselyiden yhteydessä, mikäli sitä ei ole erikseen korvattu mittauspistekohtaisesti.

Jokaisessa mittauspisteessä voi olla eri tietosuojaseloste. Yksittäisen mittauspisteen tietosuojaselosteen muokkaaminen tapahtuu näin:

1. Siirry kohtaan "Mittauspisteet"

2. Valitse muokattavan mittauspisteet tyyppi, esimerkiksi "LINKIT / QR-KOODIT"

3. Klikkaa mittauspisteen nimeä

4. Klikkaa alareunassa "Muokkaa Tietosuojaselostetta"

5. Valitse pyydettäessä kieli, jolla haluat näyttää tietosuojaselosteen

6. Muokkaa tekstiä ja kun olet valmis, muista klikata "Tallenna muutokset"

Voit tarkastella organisaatiosi nykyistä GDPR- / tietosuoja-asetusta jokaisen Feedbackly-kyselyn alalaidasta.

Vastuuvapauslauseke: Feedbackly toimii tietojenkäsittelijänä, eikä omista asiakkaidemme ohjelmistomme avulla keräämiä tietoja. Tietosuojakäytäntöjen vastuu palautteen keräämisestä on aina asiakkaillemme, eikä Feedbackly ota vastuuta henkilökohtaisten tietojen virheellisestä keräämisestä ja käytöstä ohjelmistossa.

Feedbacklyn oma GDPR-seloste (englanniksi) löytyy täältä: https://www.feedbackly.com/processor-privacy-policy/