Toimi
Jaettujen raporttien muokkaaminen

dynaaminen, jaa, jaettu, ei Feedbackly käyttäjä, dynaaminen raportti

Michaela Isaksson avatar
Tekijä: Michaela Isaksson
Päivitetty yli viikko sitten

Pääset tarkastelemaan, muokkaamaan, kopioimaan ja poistamaan luomasi linkit Jaetun raportit kohdasta.

1. Valitse Hallintapanelista vasemmasta laidasta "Analysoi" ja sitten "Analytiikka"-välilehti.

2.. Klikkaa "Jaetut raportit" sivun oikeassa yläkulmassa.

3. Tässä näkymässä löydät listan kaikista linkeistä sekä niiden tiedot.

4. Klikkaa valikko-kuvaketta sivun oikeassa laidassa linkin jälkeen, ja valitse haluatko muokata, kopioida tai poistaa linkin.

• Muokkaamalla linkkiä pääset muuttamaan aikaisempia asetettuja asetuksia kuten esim. aikavälin ehtoja, mitä näkymiä linkin kautta voi tarkastella jne.

• Poistamalla linkin "deaktivoit" linkin, jotta sitä kautta ei pääse tarkastelemaan tuloksia.

• Kopioimalla linkin saat uuden linkin alkuperäisen linkin asetuksilla. Voit toki muokata asetukset linkin luomisen jälkeen.

Lue lisää JAETUISTA RAPORTEISTA ja miten luoda linkin täältä: https://intercom.help/feedbackly/fi/articles/5679924-jaetut-raportit