Toimi
Jaetut raportit

dynaaminen, jaa, jaettu, ei Feedbackly käyttäjä, dynaaminen raportti, raporttilinkki, raportointi

Michaela Isaksson avatar
Tekijä: Michaela Isaksson
Päivitetty yli viikko sitten

Feedbacklyn työkalun avulla voit jakaa tulokset helposti julkisen linkin avulla kenelle tahansa, jolla ei ole omia käyttäjätunnuksia Feedbacklyn taustahallintaan.

Tulosnäkymät voi tallentaa linkin avulla esimerkiksi työpöydälle tai selaimen suosikkeihin, jolloin ne ovat aina helposti saatavilla. Jaettavat julkiset linkit päivittyvät reaaliaikaisesti, kun tuloksia tulee lisää.

1. Valitse Hallintapaneelin vasemmasta laidasta "Analyosoi" ja sitten "Analytiikka"-välilehti.

2. Luo haluamasi näkymä suodattimien avulla.

3. Klikkaa Jaetut raportit "+" merkkiä sivun oikeassa yläkulmassa

4. Tämän jälkeen valitset jaettavien tulosten asetukset.

• Voit valita pystyykö vastaanottaja muuttamaan aikajaksoa linkin avatessaan vai onko aikajakso lukittu.

• Lisää muita vaihtoehtoja asetuksista; kuten anna vastaanottajalle mahdollisuus muuttaa ryhmittelyä, lisätä mahdollisia metatietosuodattimia, laajentaa kysymykset juurisyyanalyysiin, näyttää piilotetut kysymykset, tarkastella "Vastauslistaa" ja valita kysymyskohtaiset välilehdet.

5. Kun olet valinnut näiden asetusten välillä, napsauta "Luo Linkki". Tämän jälkeen voit klikata linkkiä, jolloin jaettava linkki avautuu uudella välilehdellä. Voit vaihtoehtoisesti kopioida linkin leikepöydälle, jonka voit sitten lähettää eteenpäin sähköpostitse, jakaa yrityksesi intrassa jne.

Vinkki: Pääset tarkastelemaan, muokkaamaan ja poistamaan luomasi linkit klikkaamalla Jaetut raportit.

Jos haluat tietää miten kyselyiden tulokset upotetaan Microsoft Teams kanavaan niin jatka näillä asetuksilla.