Uusi kysymystyyppi: Alasvetovalikko

kysymystyyppi, alasveto, monivalinta

Siiri Permanto avatar
Tekijä: Siiri Permanto
Päivitetty yli viikko sitten

Tässä tuotepäivityksessä meillä on ilo esitellä aivan uusi kysymystyyppi, Alasvetovalikko!

Nyt voit helposti luoda kyselyitä suurella määrällä vastausvaihtoehtoja, ja vastaajan on mukava valita Alasvetovalikosta sopivin! Tässäkin kysymystyypissä voit antaa kyselyn vastaajille mahdollisuuden valita useampi vaihtoehto, klikkaamalla "Monivalinta"-ruudun kyselyeditorissa.

Kyselyyn vastaaja voi nyt myös käyttää hakutoimintoa etsiäkseen sopivan vastausvaihtoehdon, tehden käyttäjäkokemuksesta vieläkin sujuvamman.