Verkkokauppa ja tilaukset
Tilauksen tekeminen
Miten voin tehdä tilauksen verkkokaupastanne?
Päivitetty yli viikko sitten

Tilaaminen onnistuu vaihe vaiheelta seuraavasti:

1. Lisää kaikki haluamasi tuotteet ostoskoriin verkkokaupassamme

2. Siirry ostoskoriin näkymään ja tarkista että korissa on kaikki haluamasi tuotteet sekä määrät oikein

3. Syötä tilauslomakkeelle omat tietosi huolellisesti

4. Valitse haluamasi toimitus- ja maksutapatapa, varmista että mahdollinen noutopiste päivittyy oikein postinumerosi mukaan

6. Hyväksy tilaus- ja sopimusehdot

7. Siirry maksamaan ja viimeistelemään tilaus

Mikäli verkkokauppa antaa oletuksena erimerkiksi Klarnan maksutavan, voit halutessasi muuttaa sitä Muut maksutavat -painikkeesta.