Miten varausta muutetaan

Miten voin muuttaa varausta Playtomic Appissa?

Päivitetty yli viikko sitten

Valitettavasti sovelluksen kautta ei voi tehdä muutoksia varauksen tekemisen jälkeen.

Jos haluat muuttaa kentän päivämäärää, kellonaikaa tai ominaisuuksia, sinun on otettava yhteyttä suoraan klubiin ja tarkistettava, suostuvatko he siirtämään varauksesi toiselle päivälle.

🚨 Muistathan, että tämä päätös on täysin seuran eikä Playtomicin päätettävissä.

Ota yhteyttä klubiin

Sovelluksesta löydät seuran yhteystiedot, jotta voit ottaa yhteyttä seuraan. Löydät yhteystiedot seuran sivulta sovelluksessa.

Klubin peruutusehdot

Voit myös tarkistaa, oletko klubin sallitun peruutusajan sisällä. Jokaisella klubilla on omat peruutusehdot.

Vahvistaaksesi, oletko klubien peruutusehtojen puitteissa:

1. Etsi varauksesi profiilinäytöltä

2. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevia 3 pistettä.

3. klikkaa katso varaus tai peruuta

Sivun lopussa näet, mitkä ovat klubin peruutusehdot.