Varaukset & maksut
Varaukset
Miten tehdä varaus Playtomic-sovelluksessa?

Kerromme, miten voit etsiä paikallisen tapahtumapaikan ja varata varauksen.

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Näin teet yksityisen varauksen

Kun olet ladannut sovelluksen ja luonut tilin:

1. Mene"Play"-osioon ja klikkaa"varaa kenttä".

2. Valitse laji, jota haluat pelata

3. Valitse, missä haluat pelata (paikka, seuran nimi, postinumero).

4. Valitse päivämäärä ja kellonaika

5. Käytä suodattimia (etäisyyssuodatin, kesto, tyyppi, ominaisuudet, koko).

6. Näet luettelon seuroista suodattimien mukaan. Klikkaa klubia, valitse käytettävissä oleva aika ja valitse sitten kenttä kohdasta "varaa kenttä".

7. Valitse, haluatko maksaa oman osuutesi (jaettu maksu) vai haluatko maksaa kaiken. Samalla näytöllä näet kyseisen klubin peruutusehdot. Klikkaa"jatka maksua"

8. Valitse maksutapa ja klikkaa"maksa".

9. Kun olet maksanut, varauksesi on tehty

Valitse ystävällinen tai kilpailukykyinen varaus

Kun varauksesi on vahvistettu, voit valita, haluatko pelata sitä ystävällisesti vai kilpailullisesti ja muistaa:

• Jos olet omistaja, voit muuttaa tyyppiä ennen varauksen alkamista, et varauksen aikana tai sen jälkeen.

• Jos olet liittynyt pelaaja, voit pyytää sen muuttamista varauskeskustelussa ennen varauksen alkamista, et varauksen aikana tai sen jälkeen.

1. Etsi varauksesi sovelluksessa ja napsauta ottelutyyppivalikkoa.

2. Valitse, minkä tyyppiseen otteluun haluat vaihtaa ja tallenna.

Ystävälliset vs. kilpailukykyiset varaukset

Kilpailukykyinen

☑️ Tulosten syöttäminen muuttaa AINA kunkin pelaajan tasoa.

☑️ Se on tarkoitettu pelaajille, jotka haluavat testata itseään kilpailullisissa otteluissa ja parantaa Playtomic-tasoaan.

Ystävällinen

☑️ Pelaajien tasoa EI KOSKAAN muuteta, vaikka tulos olisi syötetty.

☑️ Se on tarkoitettu pelaajille, jotka haluavat pelata huvikseen murehtimatta ottelun tuloksista ja kilpailukyvystä.

Muista, että jos valitset jaetun maksun, sinun on lisättävä kaikki pelaajat varaukseesi maksamaan heidän osuutensa, kun taas jos valitset yhden maksun, maksat kaiken, eikä sinun tarvitse lisätä pelaajia.