Sovellusasetukset
Tili
Kuinka voin poistaa tilini ja tietoni

Miten voit poistaa tilisi ja henkilökohtaiset tietosi Playtomic-sovelluksesta?

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Toivomme, että pidät sovelluksestamme, mutta jos jostain syystä et halua enää käyttää sovellusta, voit poistaa tilisi ja tietosi noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Avaa sovellus ja siirry profiilisivulle :

2. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa 9 pudotusvalikkoa ja selaa alaspäin kohtaan "Yksityisyysasetukset":

3. Kun olet valikossa"Yksityisyysasetukset", selaa alaspäin nähdäksesi vaihtoehdon"Poista tilini ja tietoni", napsauta sitä ja vahvista.

⚠️ Huomaa, että tätä toimenpidettä ei voi peruuttaa. Tämä toimenpide poistaa tilisi, henkilökohtaiset tietosi, tuloksesi ja tasosi, eikä sitä voi peruuttaa.