Ottelut
Avoin Ottelu
Miten voin poistaa itseni julkisesta ottelusta?

Nämä ovat tarvittavat vaiheet, jotta voit poistaa itsesi ottelusta

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Mitä tapahtuu, jos en voi osallistua avoimeen otteluun?

Jos haluat poistaa itsesi ottelusta, voit tehdä sen sovelluksesta. Jos ottelussa on kaikki 4 pelaajaa, voit peruuttaa paikkasi 24 tuntia ennen ottelun alkua.

Kuinka voit poistaa itsesi julkisesta ottelusta

1. Siirry sovelluksen ottelunäkymään ja avaa se.

2. Klikkaa 'Pelaajat ' -osiossa kuvasi punaista ristiä.

3. Vahvista peruutus, joten napsauta peruuta varaus.

Mitä voit tehdä, jos ottelussa on jo neljä pelaajaa ja ottelun alkamisajankohtaan on 24 tuntia aikaa?

Jos ottelussa on neljä pelaajaa ja se alkaa 24 tunnin kuluessa, sinun on otettava yhteyttä suoraan seuraan, ja pelipaikan johtaja arvioi tapauksen ja peruuttaa sen, jos se katsotaan aiheelliseksi.

Muista, että Playtomic ei voi peruuttaa paikkaa avoimessa ottelussa, vain seura voi tehdä sen.