layout.skip_to_main_content
Kaikki kokoelmatNäin pääset alkuunProfiili
Miten löydän ystäväni Playtomicista?

Kuinka yhteystietoluettelosi synkronoidaan sovelluksen kanssa ja löydät helposti ystäväsi lisätäksesi heidät varaukseen tai otteluun.

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Synkronoi yhteystietoluettelosi

Helpoin tapa saada ystäväsi Playtomiciin on synkronoida yhteystietoluettelosi sovelluksen kanssa:

🎾 Mene "Yhteisö "-välilehdelle (talokuvake) ja napsauta näytön yläreunassa olevaa hakupalkkia:

🎾 Kun olet perillä, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

• Vahvista Playtomic-sovelluksen tarvitsemat oikeudet käyttää yhteystietojasi. Näin näet, kenellä kontakteistasi on jo Playtomic-tili ja kenellä ei:

• Lisää pelaaja manuaalisesti. Jos haluat lisätä pelaajan manuaalisesti, voit käyttää "Etsi"-välilehteä: