Varaukset & maksut
Maksut
Kuinka voit jakaa maksun Playtomicissa

Jaa varauksen maksu muiden pelaajien kanssa ja maksa vain oma osuutesi

Mary avatar
Tekijä: Mary
Päivitetty yli viikko sitten

Kun varaat kentän Playtomic-mobiilisovelluksessa, voit jakaa maksun muiden pelaajien kanssa niin, että jokainen maksaa vain oman osuutensa varauksesta. Maksun jakaminen on helppoa!

🚨 Huomaa, että sovellus tunnistaa automaattisesti, jos joku varaukseen lisätyistä pelaajista on esimerkiksi klubin jäsen, joka saa alennusta varauksista, ja lisää alennuksen pelaajan maksettavaan osuuteen ✌️

Maksun jakaminen

☑️ Kun olet valinnut klubin, kentän ja ajankohdan ja olet siirtymässä varauksen maksuvaiheeseen, valitse vaihtoehto Maksa osuutesi:

☑️ Voit synkronoida yhteystietosi puhelimestasi ja etsiä ystäviäsi Playtomicissa search for your friends

☑️ Kun olet lisännyt muut pelaajat, valitse Jatka maksamista ja pääset maksamaan vain oman osuutesi. Jos nelinpelikentän kokonaishinta on esimerkiksi 20 euroa, sinä maksat 5 euroa.

☑️ Varausnäkymässä voit tarkistaa muiden pelaajien maksujen tilan (odottava/maksettu).

☑️ Huomaathan, että jos joku pelaajista ei maksa omaa osuuttaan viimeistään kaksi tuntia pelin päättymisen jälkeen, sinulta veloitetaan varauksen maksamattomat osuudet. Muistutamme tästä erikseen ennen uuden varauksen maksamista.

☑️ Jos sinulla ei ole jäljellä saldoa sovelluksessa tai et ole lisännyt maksukorttia, maksamattomat maksut jäävät sinulle velaksi, etkä voi tehdä uusia varauksia ennen kuin maksat maksut.