Rekisteröidy Playtomiciin

Tässä artikkelissa kerromme, kuinka rekisteröityminen Playtomic-mobiilisovellukseen tapahtuu

Mary avatar
Tekijä: Mary
Päivitetty yli viikko sitten

Uuden profilin luominen

• Kun avaat sovelluksen ensimmäistä kertaa, näet aloitusnäytön, josta pääset kirjautumaan sisään Apple-, Google- tai Facebook-tilin avulla tai luomaan uuden profiilin:

• Riippumatta siitä, valitsetko sisäänkirjautumisen vai uuden tilin luomisen, tulee sinun antaa puhelinnumero aktivoidaksesi tilisi. Muuten et pääse vielä tekemään varauksia.

• Kun olet rekisteröitynyt, pääset lisäämään profiilikuvan. Kuvan avulla ystäväsi tunnistavat sinut, kun he lisäävät sinut otteluihin.

• Seuraavaksi valitse suosikkilajisi. Vastaa kysymyksiin, joiden avulla sinulle lasketaan aloitustaso.

• Voit toistaa edellisen vaiheen muilla urheilulajeilla, jos haluat. Muussa tapauksessa klikkaa "Jatka".

• Profiilisi on valmis. Klikkaa Pelaa!, jotta pääset tekemään ensimmäisen varauksesi Playtomicissa.

Tervetuloa Playtomiciin, maailman suosituimpaan padel- ja tennissovellukseen! 🚀🎾