Tarjoukset
Tilaukset
Uusi Unlimited suunnitelma

Tässä artikkelissa kerromme uudesta jäsenyydestämme

Mary avatar
Tekijä: Mary
Päivitetty yli viikko sitten

Playtomic Unlimited-paketin tilaaminen edellyttää, että tarkistat ensin, onko sinulla päivitetty luottokortti puhelimen sovelluskaupassa (Apple Store/Google Play), koska maksu suoritetaan kaupan, ei Playtomicin kautta.

Lisätietoa löydät täältä:

Unlimited-tilaajana sinulla on pääsy seuraaviin ominaisuuksiin ja etuihin:

1️⃣ Unohda palvelumaksut!

Et maksa varausmaksua (vain kentän varausmaksun) tai peruutusmaksuja (ei koske klubien asettamia peruutuskäytäntöjä)

2️⃣ Golden Matches!

Luomasi ottelut tai ottelut, joihin liityt, muuttuvat Kultaisiksi Otteluiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että kyseisiä otteluita mainostetaan, jotta ne täyttyvät nopeammin.

3️⃣ Edistyneet tilastot!

Pääset omalta profiilisivultasi edistyneisiin tilastoihisi, jotka kertovat voitoistasi, pelatuista otteluista ja muista, ja pääset vertaamaan niitä muiden Top-pelaajien (samantasoiset, korkeimmin sijoittuneet pelaajat) kanssa

4️⃣ Prioriteetti-ilmoitukset!

Voit luoda haluamasi määrän ilmoituksia, jotka kertovat saatavilla olevista otteluista. Voit mukauttaa näitä ilmoituksia niin paljon kuin haluat. Huomaathan, että push-ilmoitukset riippuvat puhelimesi asetuksista, joten muistathan aktivoida Playtomic-ilmoitukset puhelimessasi ✌️

Kysymyksiä ja vastauksia

🎾 Kuinka voin rekisteröityä tilaajaksi?
Voit rekisteröityä jäseneksi Omasta profiilistasi klikkaamalla kohtaa "Adv. stats" Muokkaa profiilia -kohdan vieressä.

🎾 Kuinka voin peruuttaa tilaukseni?
Tilauksesi hallinta tapahtuu suoraan Google Pay Storen ja Apple Storen kautta (Omat tilaukseni-kohta). Voit peruuttaa tilauksen sieltä koska tahansa. Edut pysyvät käytössäsi peruutuksen jälkeen kyseisen kauden loppuun asti.

🎾 Mitä voin tehdä, jos tein tilauksen vahingossa?
Voit peruuttaa ilmaisen kokeilujakson. Muistathan kuitenkin, että voit käyttää ilmaisen kokeilujakson vain kerran!

🎾 Mistä näen laskutustietoni?
Kaikki laskutukseen ja maksuihin liittyvät tiedot löydät puhelimesi sovelluskaupasta.

🎾 Onko minulla ilmainen kokeiluversio?

Vain jos valitset vuosipaketin