Ottelut
Avoin Ottelu
Miten varaat kentän tai paikan ottelussa suosikkiseurassasi?
Miten varaat kentän tai paikan ottelussa suosikkiseurassasi?

Näet nyt sekä yksityisten varausten että avoimien otteluiden saatavuuden suosikkiklubissa yhdessä näkymässä

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Pelaajana voit nyt etsiä otteluita sekä kenttien saatavuutta samanaikaisesti 🙌.

Siirry Klubin sivulle > varaa > valitse aika.

Jos selaat alaspäin, sinulla on 2 vaihtoehtoa:

• varaamaan tuomioistuimen:

• varataksesi paikan otteluun:

Kaikki osumat näytetään tässä osiossa riippumatta osuman tasosta 🎾.

☑️ Jos haluat tietää lisää yksityisen varauksen ja julkisen ottelun eroista, tutustu tähän artikkeliin.

🚨 Huomaa: tätä osiota ei näytetä, jos ottelut eivät ole käytössä tässä seurassa.