Rekisteröidy kuukausittaiselle kurssille

Selitämme, kuinka voit rekisteröityä kuukausittaiselle kurssille Playtomic-sovelluksen kautta

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Haluatko parantaa pelitaitojasi? Nyt on mahdollista ilmoittautua kuukausittaiselle kurssille Playtomic-sovelluksen kautta.

Jos paikallinen klubisi tarjoaa näitä kursseja, voit nyt rekisteröityä ja maksaa kuukausittaisen kurssin helposti. Seuraa vain alla olevia ohjeita⬇️

Kuinka kuukausittaiselle kurssille voi ilmoittautua

1. Siirry Playtomic-sovelluksessa Pelaa -sivulle ja valitse Valmennus.

2. Löytääksesi sinulle sopivia kursseja, käytä suodattimia (suodatinkuvake vasemmassa yläkulmassa) ja vaihda Aktiviteettityyppi kohtaan Kurssit.

3. Suodatinasetustesi perusteella näytetään luettelo kaikista saatavilla olevista kursseista. Valitse kurssi, jolle haluat ilmoittautua, ja siirry seuraavalle näytölle, jossa näet lisätietoja sekä kurssin valmennustuntien luettelon Valmennukset-välilehdessä.

4. Valitse Ilmoittaudun valmennukseen ja jos klubi on ottanut käyttöön kuukausittaiset maksut tälle kurssille sovelluksessa, voit seuraavalla näytöllä nähdä maksuaikataulun. Muistathan, että klubit voivat itse määrittää hyväksytyt maksutavat. Jos he päättävät olla aktivoimatta niitä sovelluksessa, on kurssimaksu silloin maksettava suoraan klubilla.

Voit nyt siirtyä kassalle maksamaan kurssi-ilmoittautumisesi.

Mistä näet tulevat kurssivalmennuksesi

On olemassa kaksi kohtaa, joissa kurssisi valmennustunnit näkyvät:

🎾 Pelaa-näytössä Muista -otsikon alla voit tarkastella tulevia valmennustuntejasi.

🎾 Siirry Pelaa-näyttöön, valitse Valmennus ja siirry Omat valmennukset-välilehteen.

HUOMAATHAN: Valmennukset avautuvat oletusarvoisesti Saatavilla -välilehdessä, joka täytyy muuttaa. Napsauta näytön yläosassa kohtaa Kaikki valmennukset ja aseta suodattimet haluamallasi tavalla:

Kurssit: Täältä näet kaikki kurssit, joille olet ilmoittautunut, ja sieltä voit valita oikean kurssin ja avata Valmennukset-välilehden.

tai

Kurssien valmennustunnit: Sinulle näytetään luettelo kaikista kurssin valmennustunneista, joille olet ilmoittautunut. Kurssin valmennukset näytetään päivämäärän mukaan.

Kuinka perua ilmoittautumisesi kurssille

Seura voit valita, salliiko se pelaajien poistua kurssilta sovelluksen kautta vai ei.

1. Jos keskus ottaa tämän vaihtoehdon käyttöön, seuraa näitä vaiheita poistaaksesi itsesi.

2. Siirry Pelaa-näytölle, valitse Kurssit ja siirry Omat kurssit -välilehteen.

3. Täällä sinun on käytettävä suodattimia. Näytön yläosassa valitse Kaikki kurssit -suodatin, ja voit sitten valita suodattimen perusteella:

4. Kun olet löytänyt kurssin, klikkaa avataksesi sen. Sivun alaosassa löydät "Poistu kurssilta".