Lisää kumppanini

Selitämme, kuinka voit valita, lisätä ja maksaa toisen pelaajan paikan avoimessa ottelussa.

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Sinulla on nyt mahdollisuus liittyä avoimeen otteluun, kutsua kumppanisi ja kätevästi kattaa heidän maksunsa varmistaaksesi heidän paikkansa 👌🏼

Kuinka lisätä ja maksaa kumppanillesi avoimessa ottelussa

🎾 Kun luot uuden avoimen ottelun (olet ensimmäinen liittyvä pelaaja)

1. Siirry Toista -välilehteen > Pelaa ottelu ja käytä suodattimia, tai mene haluamasi klubin sivulle, jossa haluat pelata ja etsi tarkka päivämäärä ja aika, jota tarvitset.

2. Kun olet valinnut päivämäärän ja ajan, valitse ottelutyyppisi ja ottelun sukupuoli. Jos liityt avoimeen otteluun ensimmäistä kertaa, tutustu tähän artikkeliin.

3. Siirry kassalle ja täällä näet vaihtoehdon Liity kumppanin kanssa. Etsi, lisää kumppanisi ja napsauta jatka.

4. Lue Peruutusehdot ja sitten Jatka maksuun.

5. Kassanäytössä molemmat paikat lasketaan, ja voit jatkaa maksutavan valitsemista ja maksaa vahvistaaksesi.

👯 Liittyessäsi avoimeen otteluun, joka on luotu aiemmin (toinen joukkue on jo rekisteröitynyt)

1. Siirry Toista -välilehteen > Pelaa ottelu ja käytä suodattimia, tai mene Klubin sivulle, jossa haluat pelata ja katso, onko avoin ottelu, joka sopii päivämäärääsi ja aikaasi.

2. Etsi ottelu, jossa on vähintään 2 vapaata paikkaa, ja muista tarkistaa tasoväli ja sukupuoli. Muista, että voit pyytää paikkaa, vaikka taso olisi oman alueesi ulkopuolella. Katso tämä artikkeli.

3. Siirry kassalle ja täällä näet vaihtoehdon Liity kumppanin kanssa. Etsi, lisää kumppanisi ja napsauta jatka.

4. Lue Peruutusehdot ja sitten Jatka maksuun.

5. Kassanäytössä molemmat paikat lasketaan, ja voit jatkaa maksutavan valitsemista ja maksaa vahvistaaksesi.

💡 Huomioitavia asioita

👯 Kutsu ja maksu toiselle pelaajalle voidaan tehdä vain liittyessäsi.

🎾 Et voi olla jo rekisteröitynyt otteluun kutsuaksesi toisen pelaajan.

🤝 Kutsutun pelaajan on täytettävä sukupuoli- ja taso-rajoitukset (jos niitä on).

🚨 TÄRKEÄÄ 🚨

• Sinun ja kumppanisi on rekisteröidyttävä yhdessä, ja jos haluat lähteä, molemmat teistä poistetaan samanaikaisesti.

• Sinusta tulee ainoa pelaaja parissa, jolla on lupa peruuttaa molempien pelaajien paikka.

• Jos yrität poistaa itsesi tai kumppanisi ottelusta, molemmat teistä poistetaan.