App Instellingen
Account
Hoe verwijder ik mijn account en gegevens

Hoe je je account en persoonlijke gegevens van de Playtomic App kunt verwijderen

Giulio avatar
Geschreven door Giulio
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We hopen dat het nooit zover komt, maar als je onze applicatie niet meer wilt gebruiken, kun je je account en gegevens verwijderen door deze stappen te volgen:

1. Voer de App in en ga naar de profielpagina :

2. Tik op de 3 streepjes in de rechterbovenhoek en scroll naar beneden om op het menu "Privacyinstellingen" te klikken:

3. Eenmaal in het menu "Privacyinstellingen", scroll naar beneden om de optie "Mijn account en mijn gegevens verwijderen" te zien, tik erop en bevestig.

⚠️ Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt. Deze actie verwijdert je account, persoonlijke gegevens, resultaten en niveau en kan niet ongedaan worden gemaakt.