Playtomic Gemeenschap
Playtomic Community Basis
Hoe publiceer je je wedstrijdresultaten op de Playtomic-community
Hoe publiceer je je wedstrijdresultaten op de Playtomic-community

Dit artikel legt uit hoe je je wedstrijdresultaten kunt publiceren op de Playtomic Community.

Giulio avatar
Geschreven door Giulio
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je resultaten uploaden

1. Zoek in je app de match en klik op resultaten toevoegen.

2. Bevestig de posities van de spelers (hier kun je de spelers wisselen tussen teams)

3. Zodra de spelers zijn bevestigd, voeg je de wedstrijdresultaten toe en kies je wie het bericht kan zien. Je kunt ook een foto, video of commentaar over de wedstrijd toevoegen. Klik op "Activiteit opslaan" en je bent klaar.

Uitslagen worden automatisch gevalideerd binnen 24 uur nadat ze zijn ingevoerd in de app. Als een speler van de tegenpartij het resultaat accepteert, wordt het onmiddellijk gevalideerd.

Als het resultaat wordt afgekeurd, blijft het opgeschort en moet het opnieuw worden ingevoerd.

Houd er rekening mee dat Playtomic spelers aanmoedigt om tot een wederzijdse overeenkomst te komen, en Playtomic heeft niet de autoriteit om spelers te dwingen een bepaalde uitkomst te accepteren. Als de tegenstander het resultaat niet wil accepteren, moet je met ze communiceren via de wedstrijdchat en een oplossing zoeken door te overleggen.