Activiteiten: lessen, toernooien, competities
Lessen
Hoe kan je deelnemen aan de lessen bij een club?

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je kunt deelnemen aan lessen die in een club worden aangeboden

Mary avatar
Geschreven door Mary
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sommige clubs publiceren privé- of groepslessen die je via de app op een heel eenvoudige manier kunt aanmelden!

Er zijn twee manieren om je in te schrijven:

1. Op de Playtomic app, door te klikken op het Klassen tabblad:

2. Vanaf de startpagina van de club in Playtomic, door te klikken op het tabblad Activiteiten:

Voor eventuele vragen of feedback, aarzel dan niet om contact met ons op via live Chat 💬