Activiteiten: lessen, toernooien, competities
Competities
Hoe kan ik mijn plaats in een competitie annuleren?

Ontdek hoe je je plek in een competitie kunt annuleren via de Playtomic App

Mary avatar
Geschreven door Mary
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je je plek in een competitie wilt annuleren, ga dan naar de 'Meedoen aan Toernooien' tabblad die je vindt op het beginscherm van de Playtomic App. Selecteer vervolgens het tabblad 'Mijn activiteiten'.

🚨 Houd er rekening mee dat je je plek alleen kunt annuleren als de eerste ronde van een competitie nog niet is begonnen. Bovendien kan alleen de speler die het Team heeft ingeschreven deze handeling doen.

1. Kies de competitie die je eerder hebt ingeschreven en kijk naar het Detail overzicht.

2. Selecteer de drie punten die je in het bovenste gedeelte van het scherm ziet en klik op de 'Annuleer mijn plek' knop.

3. Je zal je geld teruggestort krijgen op dezelfde manier als je betaald hebt bij je inschrijving.

Voor eventuele vragen of feedback, aarzel dan niet om contact met ons op via live chat 💬