Een chatgroep maken

Je kunt nu je eigen Playtomic chatgroep aanmaken en met meerdere vrienden tegelijk communiceren!

Giulio avatar
Geschreven door Giulio
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt nu je eigen Playtomic chatgroep maken en met meerdere vrienden tegelijk communiceren!

Als organisator van de chatgroep kun je:

• een groep maken

• deelnemers toevoegen of verwijderen

• meldingen verzenden

• deel de link van de groep om je wedstrijden te promoten

• Controleer de groepsrangschikking

Een nieuwe chatgroep maken

1. Om een nieuwe groepschat te starten, kun je deze aanmaken vanuit je profiel, scroll naar beneden totdat je"Mijn groepen" vindt.

2. Klik op nieuwe groep

3. Selecteer Padel of Tennis* en klik op"Volgende".

4. Een afbeelding uploaden

5. Voeg je groepsnaam toe* (max 30 tekens)

6. Voeg een korte beschrijving* toe (max. 500 tekens) en klik op"Volgende".

7. Voeg alle deelnemers toe door op het +symbool te klikken of het vergrootglas te gebruiken

8. Klik op"Groep maken" om alle wijzigingen op te slaan

9. Een welkomstscherm bevestigt dat je de chatgroep met succes hebt aangemaakt.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

💡 Tooltips 💡

• Deze groepen zijn"privé": alleen gebruikers met de link hebben toegang ("openbare" chatgroepen binnenkort)

• Je kunt niet meer dan 200 gebruikers aan een groep toevoegen