Bokningar och betalningar
Bokningar
Hur man ändrar positionen för spelare

Lagen är felaktiga, hur ändrar jag dem?

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill byta position på spelarna efter att matchen har spelats, följ stegen nedan.

Kom ihåg, när resultaten har matats in kan du inte längre göra några ändringar i lagen.

Steg för att byta position på spelare

I slutet av matchen får du ett meddelande för att bekräfta spelarna och ange resultatet, vid den tidpunkten kan du ändra paren om du har spelat annorlunda än vad du valde när du bokade.

1. Klicka i några sekunder på fotot av spelaren du vill flytta

2. Klicka på fotot av spelaren med vilken du vill göra utbytet

3. Bekräfta spelare

Överväganden

🚨 Om du trycker på det röda x:et, kommer spelaren att tas bort från reservationen och kan inte läggas till igen.

🚨 Alla spelare måste vara korrekt inskrivna i bokningen innan den börjar. Så snart bokningen börjar kan spelare inte tas bort och läggas till.

🚨 Om du är ägaren av bokningen och inte kan spela, är det enda alternativet att avboka reservationen (alla spelare kommer att få återbetalning) och be de kvarvarande spelarna att boka samma plats igen.