layout.skip_to_main_content
Alla samlingarPlaytomic CommunityPlaytomic Community Grunder
Hur du publicerar dina matchresultat till Playtomic Community
Hur du publicerar dina matchresultat till Playtomic Community

Den här artikeln förklarar hur du publicerar dina matchresultat till Playtomic Community.

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du laddar upp dina resultat

1. Leta upp matchen i din app och klicka på Lägg till resultat.

2. Bekräfta spelarnas positioner (här kan du byta spelare mellan lagen)

3. När spelarna har bekräftats kan du lägga till matchresultaten och välja vem som kan se inlägget. Du kan också lägga till ett foto, en video eller en kommentar om matchen. Klicka på "Spara aktivitet" och du är klar.

Resultaten valideras automatiskt inom 24 timmar efter att de har matats in i appen. Om en av motståndarlagets spelare accepterar resultatet kommer det att valideras omedelbart.

Om resultatet förkastas förblir det vilande, och det måste läggas in på nytt.

Observera att Playtomic uppmuntrar spelare att nå en ömsesidig överenskommelse, och Playtomic har inte befogenhet att tvinga spelare att acceptera ett visst resultat. Om motståndarlaget inte är villigt att acceptera resultatet måste du därför kommunicera med dem via matchchatten och hitta en lösning genom diskussion.