Matcher
Gemenskapsmatcher
Hur du laddar upp spelresultat som du har spelat utanför Playtomic
Hur du laddar upp spelresultat som du har spelat utanför Playtomic
Mary avatar
Skrivet av Mary
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den här funktionen, som gör att du kan lägga till ett resultat från en match som du har spelat utanför Playtomic, är avsedd att göra det möjligt för dig att:

• Ladda upp alla dina matcher till Playtomic så att de påverkar din nivå och ranking.

• Få all din matchstatistik registrerad på en enda plattform.

Eftersom, och detta är den viktigaste punkten, alla dina matcher räknas på Playtomic ✌️😉.

HUR MAN LADDAR UPP ETT RESULTAT

Det finns två sätt att hitta det här alternativet i appen:

1️⃣ I flikarna " Spela " och " Community ":

Där ser du en ny punkt ("+") i huvudmenyn:

Klicka på knappen "+" så öppnas en ny flik med två alternativ:

Klicka på "Resultat" så kommer du direkt till formuläret för att ladda upp matchresultatet:

📝 Nedan förklaras hur formuläret går till i detalj.

2️⃣ Via "Matcher"

Välj fliken "Mina matcher" under "Matcher". Längst ner på skärmen finns ett blått alternativ för att ladda upp ett resultat:

FORMULÄR FÖR ATT LADDA UPP RESULTAT

Här kan du lägga till nödvändig information om din match:

• Sport: padel eller tennis

• Spelare: Lägg till deltagarna och ange om det rör sig om dubbel- eller singellag.

• Datum och tid

• Plats: Bekräfta var matchen spelades. En ny skärm öppnas där du kan söka efter en ny adress eller välja en av de platser du skapat tidigare.

• Match typ:

🚨 Om någon av spelarna inte är Playtomic-användare eller inte har en definierad nivå i Playtomic går det inte att ställa in matchen som "tävlingsmatch" (appen varnar dig och ett meddelande visas för att påminna dig om att om du fortsätter blir matchen istället "vänskapsmatch").

• Lägg till resultat:

Du kan också bestämma om du vill dela den på din profil och lägga till en kommentar med foton till inlägget.

📢Tänk på att det fungerar precis som alla andra matcher på Playtomic och att de andra spelarna måste ha en Playtomic-nivå och acceptera resultatet för att nivån ska kunna ändras (om matchen är "tävlingsmatch").

💬 Om du har några frågor oroa dig inte 😊 du kan alltid kontakta oss i chatten så hjälper vi dig.