Matcher
Öppna Matcher
Så här anmäler du dig till en offentlig match

Så här registrerar du dig för din första öppna match i Playtomic

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Här är stegen för att registrera dig för en öppen matchning:

1. Hitta dig själv på fliken"Spela" i appen och klicka på"Spela en match"

2. Välj den sport du vill spela (Öppna matcher är endast tillgängliga för padel och tennis)

3. Välj var du vill spela

4. Välj när du vill spela

5. Bläddra igenom resultaten, välj mellan att gå med i en redan öppen matchning eller öppna en själv

Starta en match själv

Om du väljer att skapa en öppen matchning kan du konfigurera den efter eget tycke och smak. Du kan välja mellan följande konfigurationsalternativ:

1. Konkurrenskraftig eller vänskaplig. Du kan läsa om skillnaden mellan tävlingsmatcher och vänskapsmatcher i den här artikeln.

2. Välj kön eller håll det öppet för alla. Du kan läsa mer om det i den här artikeln.

🚨När du har valt din matchningstyp är det inte möjligt att byta från tävlingsinriktad till vänlig eller tvärtom.

Frågor och svar

Är onlinebetalning obligatoriskt i en offentlig match?

Ja, för att delta i en offentlig match måste du betala online, med ett kredit-/betalkort eller Club Wallet

Kan jag betala för en annan spelares avgift?

Nej, du kan inte betala en annan spelares avgift, varje spelare måste betala för sig själv

Kan jag gå med i en offentlig match om jag inte uppfyller nivåkraven för en match?

Om du befinner dig utanför räckvidden kan du begära din plats. Om alla spelare accepterar dig, kommer du att kunna gå med i matchen

Kan jag gå med i en offentlig match utan ett Playtomic-konto?

Nej, för att kunna delta i en offentlig match måste du ha ett Playtomic-konto.

Min vän har inte Playtomic, hur kan de spela?

Ingen kan läggas till i en match utan ett Playtomic-konto. Alla spelare som vill anmäla sig till en match måste ha ett Playtomic-konto.