Registrera dig för en månadskurs

Vi förklarar hur du kan anmäla dig till en månadskurs på Playtomic-appen

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill du förbättra dina racketfärdigheter? Nu är det möjligt att anmäla sig till en månadskurs via Playtomic-appen.

Om din lokala klubb erbjuder det, kan du nu registrera dig och betala för din månadskurs med lätthet. Följ bara stegen nedan ⬇️

Hur man registrerar sig för en månadskurs

1. I Playtomic-appen navigerar du till Spela-sidan och väljer Klasser.

2. För att hitta kurser som passar dig, tillämpa specifika filter (filterikonen i det övre vänstra hörnet) och se till att ändra Aktivitetstyp till Kurser.

3. Baserat på dina filterpreferenser kommer en lista över alla tillgängliga kurser att visas. Välj den kurs du vill anmäla dig till och gå vidare till nästa skärm där du kan se mer information, plus listan över klasser i Klasser fliken.

4. Välj Anmäl mig till kursen och om klubben har aktiverat månatliga betalningar för denna kurs för appen, kommer du att fortsätta till nästa skärm för att granska betalningsschemat. Kom ihåg, klubben har rätt att bestämma sin föredragna betalningsmetod. Om de väljer att inte aktivera det i appen måste du göra betalningen direkt i klubben.

Du kommer nu att gå vidare till utcheckningsskärmen för att slutföra din kursregistrering.

Var du kan se dina kommande kursklasser

Det finns två platser där du kan se dina kursklasser:

🎾 På Spela skärmen under rubriken Kom ihåg kommer du att kunna se din kommande klass.

🎾 Navigera till Spela skärmen, välj Klasser och gå till Dina klasser fliken.

OBS: Som standard öppnas den i fliken Tillgänglig, så du behöver ändra det.

När du är här behöver du tillämpa filter. Högst upp på skärmen, välj filtret Alla klasser, och du kan sedan välja att filtrera efter:

Kurser: Det kommer att visa dig alla kurser där du är inskriven och därifrån kan du välja den korrekta kursen och öppna Klasser fliken.

eller

Kursklasser: Du kommer att visas en lista över alla kursklasser som du är inskriven i. Kursklasserna visas efter datum.

Hur du avbokar din anmälan till en kurs

Klubben kan välja om de tillåter spelare att lämna kursen via appen eller inte. Om centret aktiverar denna möjlighet, följ dessa steg för att ta bort dig själv.

1. Navigera till Spela-skärmen, välj Kurser och gå till fliken Dina kurser.

2. Här måste du använda filter. Högst upp på skärmen, välj Alla Kurser-filter, och du kan sedan välja att filtrera.

3. När du har hittat kursen, klicka för att öppna den. I botten av sidan hittar du "Lämna kursen".