Lägg till min partner

Vi förklarar hur du kan välja, lägga till och betala för en annan spelares plats i en öppen match.

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du har nu möjlighet att delta i en öppen match, bjuda in din partner och bekvämt täcka deras avgift för att säkra deras plats 👌🏼

Hur man lägger till och betalar för din partner i en öppen match

🎾 När du skapar en ny öppen match (du är den första spelaren att gå med)

1. Navigera till Spela fliken > Spela en match och använd filtren, eller gå till Klubbens sida där du vill spela och hitta det exakta datumet och tiden du behöver.

2. När du har valt datum och tid, välj din matchtyp och kön på matchen. Om detta är första gången du deltar i en öppen match, ta en titt på denna artikel.

3. Gå till kassan och här ser du alternativet att Gå med en partner. Sök, lägg till din partner och klicka på fortsätt.

4. Läs Avbokningspolicy och sedan Fortsätt till betalning.

5. kassaskärmen beräknas båda platserna, och du kan fortsätta att välja din betalningsmetod och betala för att bekräfta.

👯 När du går med i en öppen match som tidigare har skapats (det andra laget är redan registrerat)

1. Navigera till fliken Spela > Spela en match och använd filtren, eller gå till klubbens sida där du vill spela och se om det finns en öppen match som passar ditt datum och tid.

2. Hitta en match med minst 2 lediga platser, och se till att kontrollera nivåomfånget och kön. Kom ihåg att du kan begära en plats, även om nivån ligger utanför ditt omfång. Ta en titt på den här artikeln.

3. Gå till kassan och här ser du alternativet att Gå med en partner. Sök, lägg till din partner och klicka på fortsätt.

4. Läs Avbokningspolicy och sedan Fortsätt till betalning.

5. kassaskärmen beräknas båda platserna, och du kan fortsätta att välja din betalningsmetod och betala för att bekräfta.

💡 Saker att överväga

👯 Inbjudan och betalning för den andra spelaren kan endast göras när du går med.

🎾 Du kan inte redan vara registrerad i matchen för att bjuda in en annan spelare.

🤝 Den inbjudna spelaren måste matcha kön och nivåbegränsningar (om några).

🚨 VIKTIGT 🚨

• Du och din partner måste registrera er tillsammans, och om ni vill lämna kommer båda att tas bort samtidigt.

• Du kommer att vara den unika spelaren i paret som har tillåtelse att avbryta platsen för båda spelarna.

• Om du försöker ta bort dig själv eller din partner från matchen kommer ni båda att tas bort.