Steven hjälpcenter
Utgifter
Hur lägger jag till en utgift?
Elinor Öhlund avatar
Skrivet av Elinor Öhlund
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Skapa en grupp med personerna du ska dela din nota med. Börja med att klicka på “+” nere på skärmen och välj “new expense” för att sedan lägga in den totala summan för notan. Välj om du vill göra en jämn delning eller manuellt ange enskilda delar av räkningen. Du kan också lägga till ett foto på kvittot. När utgiften läggs till beräknas Steven vem som är skyldig vem. När det är dags att bli kvitt, loggar alla bara på Steven-appen och klickar på "Betala" -knappen