Steven hjälpcenter
Felsökning
Jag kan inte se en grupp som jag har blivit inbjuden till. Vad gör jag?
Jag kan inte se en grupp som jag har blivit inbjuden till. Vad gör jag?
Micke Alm avatar
Skrivet av Micke Alm
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vet att du är medlem i en grupp som du inte längre hittar så kan du titta under arkiverade grupper i botten av grupper-sidan.

Om du fått en länk som öppnar App eller Play Store när du klickar på den så beror det nästan alltid på att du fått länken via Facebook eller Messenger, vilka försöker göra något med länkern som förstör den när man klickar på den.

Skicka länken till dig själv (det går bra att kopiera den från Messenger) på SMS så kommer den fungera!