Steven hjälpcenter
Grupper
Hur lägger jag till en deltagare till en redan befintlig grupp?
Hur lägger jag till en deltagare till en redan befintlig grupp?
Elinor Öhlund avatar
Skrivet av Elinor Öhlund
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Välj den grupp du vill lägga till en ny medlem i, klicka på inställningsknappen uppe i det högra hörnet och välj "lägg till medlemmar". Lägg till en ny medlem från din kontaktlista eller skriv in den nya medlemmens telefonnummer manuellt.

Om du inte känner till personens telefonnummer kan du bjuda in dem genom att aktivera en grupplänk och skicka den till dem! För mer information om grupplänkar, se artikeln "Vad är en grupplänk?"