Steven hjälpcenter
Betalningar
Vad betyder "väntande swish"?
Elinor Öhlund avatar
Skrivet av Elinor Öhlund
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att Steven ska veta huruvida en swish-betalning har gått igenom eller inte måste den som betalar stänga popup-fönstret som visas när transaktionen är klar genom att klicka på krysset nere i högra hörnet i swish-appen. Om avsändaren glömmer att stänga popupen innan han/hon lämnar swish-appen, kommer transaktionen inte automatiskt att registreras i Steven.

Du kan dock enkelt fixa det. Be din vän att kontrollera att betalningen kommit fram, och om den har det, bekräfta betalningen i sin app.