Steven hjälpcenter
Felsökning
Jag har bytt telefonnummer. Hur loggar jag in på mitt konto?
Jag har bytt telefonnummer. Hur loggar jag in på mitt konto?
Carolina Segerfeldt avatar
Skrivet av Carolina Segerfeldt
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har bytt telefonnummer behöver du inte skapa ett nytt Steven-konto. Om du är en svensk användare kan du fortfarande logga in på ditt gamla konto med dessa enkla steg:

1. Gå till Logga in

2. Tryck på "Har du nytt telefonnummer?"

3. Följ stegen för att låsa upp ditt konto med BankID och ändra ditt telefonnummer till ditt nya nummer

Om du inte är svensk kan du kontakta vårt supportteam som kommer att ändra telefonnummer för ditt konto åt dig.