Steven hjälpcenter
Felsökning
Pengarna som skickats till mig har inte dykt upp på mitt bankkonto. Vad ska jag göra?
Pengarna som skickats till mig har inte dykt upp på mitt bankkonto. Vad ska jag göra?
Uno Thurfjell avatar
Skrivet av Uno Thurfjell
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du blir kvitt med vänner i Steven kan du betala dem på två sätt: Klarna eller Swish.

Ifall du betalar någon med Klarna överförs pengarna direkt till deras Steven-konto. Ifall man vill ha ut pengarna till sin bank kan man trycka "Konto" och sen "Överför till bank". Se till att dubbelkolla detta innan du kontaktar vår support!
Om betalningen gjordes med Swish eller ifall inga pengar dykt upp på ditt Steven-konto är du varmt välkommen att kontakta vår support. Vi lovar att svara så snabbt vi kan!