Vad är en grupplänk?
Uno Thurfjell avatar
Skrivet av Uno Thurfjell
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill lägga till någon i en grupp men inte känner till deras telefonnummer är en grupplänk perfekt för dig!

Du aktiverar grupplänken i menyn under kugghjulet längst upp till höger på sidan när du befinner dig i en grupp. När den är aktiverad kan du skicka länken till dina vänner och när de trycker på den kommer de automatiskt att gå med i gruppen.

Observera att kostnader som läggs till när grupplänken aktiveras endast gäller nuvarande medlemmar i gruppen.

Om du får problem att komma in i gruppen via länken så testa att högerklicka på länken och välja 'Öppna i webbläsare' eller kopiera länken och gå till din browser istället för att klicka direkt på länken.