Steven hjälpcenter
Stevenkortet
Jag lyckas inte genomföra mitt kortköp på internet eller mitt kort blev avvisat, varför?
Jag lyckas inte genomföra mitt kortköp på internet eller mitt kort blev avvisat, varför?
Carolina Segerfeldt avatar
Skrivet av Carolina Segerfeldt
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan ha fryst kortet eller spärrat det för internetköp vilket du kan se under Konto > Mitt kort. Där kan du också lätt återställa spärrarna.

En annan anledning kan vara att ditt saldo är för lågt, men det kan även bero på tekniska problem – antingen hos butiken eller hos Steven eller någon av våra underleverantörer. Om dina problem fortsätter så ta kontakt med vår support via chatten i vår app eller på vår hemsida.