Mijn account
Ik verander van formule

Hoe wijzig ik mijn abonnementsformule?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe wijzig ik mijn abonnementsformule?

Wil je de grote stap zetten? Was je te hebberig? Verander van formule wanneer je wil!

1. Ga naar de mobiele app van Gymlib en log je in op je account;

2. Ga naar je persoonlijke ruimte via de Gymlib mobiele app (rechtsboven) en klik op "Mijn huidige formule";

3. Kies je nieuwe abonnement en klik vervolgens op "Doorgaan" en "Van formule veranderen". Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail.

Als je een hoger abonnement kiest dan je huidige abonnement:

Je kan wanneer je wil en zo vaak als je wenst overgaan naar een hogere formule. Als je naar een lagere formule wil overgaan, moet je wachten tot de hernieuwingsdatum van uw maandelijks abonnement.

De datum waarop je van formule veranderde wordt dan de nieuwe dag waarop van uw abonnement wordt hernieuwd. Je wordt op deze dag dan gefactureerd

Als je ervoor kiest om je abonnement te downgraden:

Je kan 1 keer per maand naar een lagere formule overstappen. Deze verandering gaat in op de dag waarop jouw abonnement hernieuwd. Als je dan opnieuw naar een hogere formule zou willen veranderen, moet je wachten tot de dag van de hernieuwing van je abonnement.

Belangrijk: als je aan het einde van je abonnementsmaand ongebruikte pulsen over hebt, worden alleen de pulsen die in je nieuwe formule zijn inbegrepen naar de volgende maand overgedragen. Vergeet niet om al je pulsen te gebruiken om deze niet te verliezen!

Bijvoorbeeld: als je overstapt van een Rocky-formule met 210 pulsen naar een Easy-formule met 30 pulsen, en je hebt nog 100 ongebruikte pulsen over, dan worden er 30 pulsen overgedragen. Je hebt dan totaal 60 pulsen (30 nieuwe pulsen + 30 overgedragen) en niet 130.

Goed om te weten:

• Wanneer je je nieuwe abonnement kiest, kan je desgewenst ook je betalingsmethode wijzigen. Als je je betalingsmethode niet veranderd dan worden de kosten in rekening gebracht via je de huidige betaalmethode op de verlengingsdatum van het abonnement.

• Je abonnement wordt elke maand op hetzelfde uur op de vervaldatum vernieuwd. Deze datum is ofwel de datum van inschrijving zijn, ofwel de datum van je laatste wijziging naar een hoger abonnement. Je vindt deze datum in je persoonlijke ruimte. Bijvoorbeeld: als je op de 21e van de maand om 16.00 uur een abonnement neemt, wordt je op de 21e van elke maand om 16.00 uur gefactureerd. Als je op de 25e van de maand om 15.00 uur een upgrade van jouw abonnement doet, verandert de verlengingsdatum en wordt je op de 25e van elke maand om 15.00 uur gefactureerd.