Todas las coleccionesCatalàUsuaris favorits
Com afegir un usuari a favorits?
Víctor Campos de Castro-Freire avatar
Escrito por Víctor Campos de Castro-Freire
Actualizado hace más de una semana

Pots afegir a un usuari als teus favorits fes clic en el seu perfil i seleccionant l'opció “Afegir a favorits”, d'aquesta manera s'acceptaran automàticament totes les sol·licituds de viatge amb aquest mateix.

Com eliminar a un usuari de favorits?

Per a eliminar a un usuari de la teva llista de favorits, hauràs de fer clic en el perfil del mateix i seleccionar l'opció “Eliminar de favorits”, d'aquesta manera les seves sol·licituds ja no s'acceptaran automàticament.

On puc veure la meva llista d'usuaris favorits?

Per a veure els usuaris que has afegit com a favorits, has de fer clic en Menú i després en Favorits.