Todas las coleccionesCatalàMatches
Què són les coincidències que apareixen en els meus trajectes?
Què són les coincidències que apareixen en els meus trajectes?
Víctor Campos de Castro-Freire avatar
Escrito por Víctor Campos de Castro-Freire
Actualizado hace más de una semana

Enhorabona! Si aquestes llegint això és perquè segurament has trobat un match amb un altre usuari.

És important que sàpigues diferenciar si tens coincidències amb un passatger o un conductor. Per a això fixa't si el trajecte que vas crear amb en el qual tens matching ets de conductor o passatger (recorda pots ser tots dos):

• El color de l'etiqueta a l'esquerra indica si la rutina és de conductor o de passatger. El morat és per a conductor i el blau per a passatger.

• El símbol a costat de la direcció d'origen: Si és un cotxe és una rutina de conductor, si és una persona de passatger

Però i que pots fer amb aquests usuaris suggerits? Podràs fer totes aquestes accions:

• Veure la ruta de l'usuari amb punts d'origen i destinació.

• Veure els horaris de sortida dels usuaris suggerits.

• Veure el preu per plaça en cas de ser conductor.

• Escriure a un usuari per xat. Si vols saber més de com escriure punxa aquí.

• Enviar una petició a l'usuari.

• Si hi ha més usuaris punxa sobre un i prova lliscar la pantalla, podràs comparar les rutes!