Reklamationsret
Opdateret over en uge siden

Hvis du har en reklamation, bedes du kontakte vores kundeservice, før du sender varen tilbage. Klik på knappen nedenfor, hvis du ønsker at indgive en reklamation.

Når vi sender produkter købt på hjemmesiden, gør vi vores bedste for at sikre, at produktet er i perfekt stand. Hvis produktet er defekt eller ikke matcher din ordre, har du mulighed for at gøre brug af din reklamationsret. Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for køb af varer og dermed en reklamationsret på 24 måneder.

ILSE JACOBSEN HORNBÆK, IJH A/S, forbeholder sig retten til at afvise reklamationer på varer, der ikke er blevet behandlet korrekt og i overensstemmelse med instruktionerne. Især stilarter med påsyede løse dele såsom pailletter, perler, nitter og knapper samt silkede og strikkede stilarter skal behandles skånsomt. Hvis du har spørgsmål om dette, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice.

Reklamationsretten omfatter fremstillings- og materialefejl, der findes under produktets normale brug. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der direkte eller indirekte opstår som følge af forkert brug eller dårlig vedligeholdelse.

Reklamationen skal foretages senest 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Enhver forespørgsel inden for 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen, er rettidig, men i nogle tilfælde er det muligt, at en længere periode er gældende i forhold til lovgivningen.

Hvis reklamationen er berettiget, betyder det, at du enten kan få dine penge tilbage eller en reduktion i prisen, afhængig af den specifikke situation. Varen skal altid sendes tilbage i korrekt emballage. Husk at få en kvittering for forsendelsen, da dette er din sikkerhed. Læs mere om, hvordan du sender en retur under "Fortrydelsesret".