Integrationer til..
Danløn
Overfør indberetninger fra Intempus til Danløn
Opdateret over en uge siden

Når medarbejderes indrapporterede timer er godkendt i Intempus, kan de overføres til Danløn.

Vær opmærksom på at dette foretages via vores "gamle" administration: intempus.dk/admin

Du skal gøre følgende for at overføre indberetningerne:

1. Godkend alt arbejdet i den ønskede lønperiode i Intempus under "Godkendelse"

2. Klik nu på "Rapporter" og derefter fanebladet "Danløn Rapport". Så kommer du til følgende side:

3. Vælg nu ønsket "Periode" og datointerval for din lønkørsel. Klik derefter på "Hent data"

4. Du får nu vist alle medarbejderes godkendte timer for den valgte periode - i vores eksempel er der dog kun en medarbejder med timer.

5. Nu vil du kunne overføre timerne direkte til Danløn fra Intempus igennem API.

Den nye (grønne) knap Send Data gør dette. Hvis du ikke har den, men ønsker den så skal du blot tage fat i os i chatten, så får vi det slået det (dette er gratis, hvis du allerede har en integration mellem Intempus og Danløn)

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Hvis du ikke har Send Data knappen, og ønsker at overføre en fil, så gå videre herfra:

Klik nu på knappen "Eksporter" - der vil derefter blive hentet en txt-fil til din computer. Denne txt-fil skal om lidt indlæses i Danløn.

5. Gå nu til Danløn, menupunktet "Lønberegning" i top-menuen og derefter "Indlæs fra fil" i venstre-menuen.

Klik nu på knappen "Choose file", klik dig derefter frem til txt-filen, du hentede i pkt. 4 foroven og klik derefter på "Ok".

Klik nu på knappen "Indlæs".

Nu er indberetningerne eksporteret fra Intempus importeret i Danløn til videre behandling.