Intempus Administration
Brugere
Sådan henter du Godkender App'en

Hent Godkender app'en til din smartphone eller iPhone

Marina Overbye avatar
Skrevet af Marina Overbye
Opdateret over en uge siden

Sådan henter du Godkender App'en til iPhone/IOS

Åben Safari på din mobil, indtast www.intempus.dk/web i browseren og log ind med din bruger. Tryk herefter på det midterste ikon i bunden (lille boks med pil op) og vælg 'Føj til hjemmeskærm'. Derefter hentes app'en til din mobil og er klar til brug.

Sådan henter du Godkender App'en til din smartphone/Android

For at hente app'en, skal du gå ind på www.intempus.dk/web på din mobil og logge ind med din bruger. Vælg 'Tilføj' på pop-up beskeden og herefter hentes app'en til din mobil og er klar til brug.

Har du nogle spørgsmål vedrørende Godkender App'en, så kontakt os i chatten eller på tlf. 26 390 400 for support.