Fakturering og betaling af Intempus
Tilmeld abonnement (min prøveperiode er ved at udløbe)
Opdateret over en uge siden

Du får altid 14 dages gratis prøveperiode, når din Intempus oprettes og opsætningen påbegyndes. Efter disse 14 dage, skal du tilmelde dig vores abonnement for fortsat at have adgang til app’en og administrationspanelet med alt data.

Du tilmelder dig på følgende måde:

• Gå under Indstillinger i menuen

• Klik på den grønne kasse “Vælg et abonnement”

• I det nye vindue, der åbnes bliver du præsenteret for det abonnement, som du har aftalt med vores sælgere

• Her skal du klikke på den grønne knap “Vælg abonnement”, efterfølgende trykker du fortsæt

• Ved trin 2 skal du markere de brugere, som skal være betalende abonnenter og dermed også vil kunne benytte systemet, tryk Fortsæt

• Ved trin 3 skal du vælge betalingsmetode og udfylde informationer

• Til sidst vælger du Betal

Obs. Du skal være opmærksom på følgende ved betalingsmetoderne: Ved manuel faktura opkræves et gebyr på 50 kr.

Ved automatisk betaling, skal kortet være 3D-Secured, hvilket sker ved, at vi sender en mail ved næste faktura, som du skal bruge til at gå til betalingssiden. På denne måde kan vi sikre dig bedst muligt.