Saldi
Hvordan benyttes Saldo beregneren?
Opdateret over en uge siden

I Saldo beregneren kan du få et overblik over medarbejdernes forskellige Saldoer. Du vil kunne se, hvor meget medarbejderne har Opsparet, hvor meget medarbejderne har Brugt og hvor meget medarbejderne har Resterende. Du vil kun få vist de saldoer, der er opsparet eller brugt noget på.

Øverst i venstre side vil du kunne se to felter, hvor der står Alle linjer valgt i begge. I feltet til venstre vil du kunne vælge medarbejdere og i feltet til højre, vil du kunne vælge hvilke saldogrupper, du gerne vil have vist.

I højre side vil du kunne se andre felter, der hedder Startdato og Slutdato. Slutdato vil automatisk være udfyldt til dags dato. Men du vil kunne ændre i både start- og slutdato for at finde den periode, du ønsker at få overblik over. Det er også muligt, at se saldoerne frem i tiden ved at rykke Slutdato frem.

Derudover vil du kunne benytte søgefeltet til fx at søge efter en bestemt medarbejder og/eller en bestemt Saldogruppe.

Du vil også kunne inddele fx medarbejdere eller saldogrupper nede i oversigten. Det gør du ved at klikke på fx Medarbejdernavn og vælg Gruppér. Du vil også kunne sortere i oversigten hvis du fx vil se, hvem der har opsparet flest feriedage. Det gør du ved at klikke på kolonnen Opsparet og vælge Sortér stigende.