Saldi
Hvordan opretter jeg en saldogruppe?
Opdateret over en uge siden

Her vil vi vise hvordan du kan opstille en saldogruppe for dine medarbejdere. Du er også meget velkommen til at skrive ind til supporten med dine ønsker til, hvordan saldogruppen skal fungere, så vil vi gerne opsætte det for dig. Du kan skrive til supporten på support@intempus.dk

Her tager vi udgangspunkt i et eksempel med ferie:

• Gå til menupunktet Saldi

• Tryk på fanen Saldogrupper, der er oppe i venstre hjørne

• Tryk på plusset nede i højre hjørne

• I det nye vindue, der kommer frem, skal du indtaste oplysningerne på din Saldogruppe

• Navn = Navnet som din nye saldogruppe skal hedde. Det kan fx være Ferie

• Ikon = Vælg det ikon, der passer til din saldogruppe

• Enhed = Her skal du vælge den enhed din saldogruppe skal have. Hvis du fx vil oprette en Feriesaldo kan enheden være dage

• Startdato = Den dato din nye saldo skal gælde fra

• Slutdato = Den dato din saldo skal slutte. Det er dog ikke nødvendigt at udfylde dette felt.

• Gentag hver = Her skal du vælge hvis din saldo skal gentage sig. Hvis du vil lave en Feriesaldo kan du vælge Uendeligt, hvis din Feriesaldo ikke skal nulstilles

• Angiv max. antal = Dette er den øvre grænse for, hvor meget medarbejdere må indberette. Hvis du ikke vil have en øvre grænse, skal du ikke udfylde dette felt

• Angiv min. antal = Dette er den nedre grænse for, hvor meget medarbejderne kan gå i minus. Hvis du ikke vil have en nedre grænse, skal du ikke udfylde dette felt

• Synlig for medarbejdere = Hvis medarbejderne skal kunne se Saldogruppen, skal der være et flueben. Hvis de ikke skal kunne se Saldogruppen, fjerner du fluebenet

• Aktiviteter der tæller op = Her skal du finde de aktiviteter, der skal tælle op i medarbejdernes Saldo. Det kan fx være Optjent ferie

• Aktiviteter der tæller ned = Her skal du finde de aktiviteter, der skal tælle ned i medarbejdernes Saldo. Det kan fx være Afholdt ferie

• Når du har udfyldt felterne kan du trykke Gem på den grønne knap

Det er også muligt at sætte tildeling af ferie automatisk op i systemet. Du vil fx kunne sætte systemet op til at tildele medarbejderne 2,08 feriedage månedligt. Du kan læse mere om, hvordan dette sættes op her.